Portal sistemac odlazi u arhivu

Naslovna slika

Dragi čitatelji portala,
želimo vas obavijestiti da se na portalu Sistemac više neće objavljivati novi članci. Portal će i nadalje ostati dostupan, kako bi svi zainteresirani mogli pregledavati ranije objavljene sadržaje.

Novi izgled portala sistemac.srce.hr

naslovna

Portal s današnjim datumom izgleda nešto drugačije. Tehnološki gledano, i dalje smo ostali vjerni Drupalu kao sustavu za upravljanje web-sadržajem tako je i portal nadograđen na aktualnu inačicu sustava Drupal.

Seminar za IT-specijaliste "Zajednički rad na Git projektu korištenjem centralnog upravitelja Git repozitorija (GitLab)"

GitLab logo

Pozivamo vas da nam se pridružite 7. prosinca u 10 sati na seminaru za IT-specijaliste "Zajednički rad na Git projektu korištenjem centralnog upravitelja Git repozitorija (GitLab)"  kojeg će voditi Dubravko Penezić iz Srca. 

Tijekom seminara opisat će se i prikazati neki od standardnih elemenata GitLaba, sustava za zajednički rad na Git projektu, kao što su:

Sretan Božić i uspješna nova 2018. godina!

Dragi korisnici Srca, na kraju 2017. godine zahvaljujemo vam na povjerenju i nadamo se uspješnoj suradnji i sljedeće godine.

Želimo vam sretan Božić, uspješnu novu 2018. godinu te ugodne blagdane!

Novi ciklus programa obrazovanja edu4IT

Program obrazovanja edu4IT namijenjen je IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja, ali i svima onima koji žele svladati osnove administracije operacijskih sustava Windows i Linux na klijentskim računalima i poslužiteljima.