Seminar za IT-specijaliste "Zajednički rad na Git projektu korištenjem centralnog upravitelja Git repozitorija (GitLab)"

Pozivamo vas da nam se pridružite 7. prosinca u 10 sati na seminaru za IT-specijaliste "Zajednički rad na Git projektu korištenjem centralnog upravitelja Git repozitorija (GitLab)"  kojeg će voditi Dubravko Penezić iz Srca. 

Tijekom seminara opisat će se i prikazati neki od standardnih elemenata GitLaba, sustava za zajednički rad na Git projektu, kao što su:

  •  definiranje i administriranje grupa te upravljanje pravima članova grupe
  •  grananje projekta, načini prijave promjena
  •  prijava i rad s prijavljenim pogreškama
  •  rad s to-do listama
  •  dokumentiranje
  •  pregled statističkih podataka o korištenju sustava.

Svi navedeni elementi bit će potkrijepljeni primjerima iz prakse. 

Seminar će se održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra  (Srce), Josipa Marohnića 5, Zagreb u dvorani Srce-E2, a prenositi će se i putem sustava za webinare na adresi https://connect.srce.hr/it-specijalisti. Predviđeno trajanje seminara je do 13 sati.

Molimo vas da se prijavite za sudjelovanje na seminara popunjavanjem obrasca koji se nalazi na ovoj stranici. 

Podaci koje nam pružate potrebni su nam kako bi mogli osigurati tehničke uvjete za održavanje seminara te kako bi po završetku seminara mogli provesti anketu o zadovoljstvu. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama.Srce će čuvati osobne podatke koji su prikupljeni putem obrasca za prijavu do 6 mjeseci nakon što se održi seminar.

Ako ste zainteresirani za primanje novosti i obavijesti o uslugama Sveučilišnog računskog centra Srca, molimo da ispunite obrazac na adresi www.srce.unizg.hr/info.

Kategorija